За Нас

mnogo-firmi-favМного Фирми е каталожно структуриран сайт, който предлага уникални функционалности и възможност за безплатна и платена Интернет реклама. Чрез Много Фирми, ние помагаме на потребители да открият това, което търсят по елегантен начин.

 

Освен на крайни потребители, Много Фирми помага и на бизнеса като:

  • Предоставя информация за нуждите на общността
  • Предоставя уникална лична страница, която изобразява най-важната информация
  • Предоставя обратен линк към избрана страница
  • Гарантирано увеличава Интернет присъствието на бизнеса
  • Увеличава посещаемостта и осигурява потенциални клиенти
  • Подпомага малки бизнеси, които нямат възможност да инвестират в уебсайт

Artboard1Потребителски профил
Потребителският профил в Много Фирми е напълно безплатен. Чрез него можеш да публикуваш обяви, да коментираш и да оценяваш бизнеси.

 


Artboard2Бизнес профил

Ако сте собственик на фрима, можете да управлявате информацията за вашите бизнес обяви. Можете да добавяте, променяте информацията във всяка една от тях. Всяка обява включва всички необходими функционалности за изчерпателно описание – контакти, снимки, категории, интерактивна карта и възможност за навигация, социални мрежи, неограничено поле за информация и др.

 


Artboard3Рейтинг и мнения

Предлагаме на всеки потребител да оцени всяка регистрирала се фирма или дружество. Рейтингът е нещо изключително семпло, но много полезно. Той се базира на мненията (оценката) на потребители, използвали услугите на компанията или техни продукти. В Много Фирми ще намерите мнението на клиентите на всеки бизнес и ще можете да комуникирате с тях директно. Бизнес каталогът позволява директна връзка със собественика на всяка бизнес обява.

 


Artboard4Бизнес събития

Планирате конференция, важно фирмено меротиятие или събите? Споделете за него в Много Фирми и ще дадете възможност на вашите клиенти, партньори и всички потребителите на бизнес каталога да станат част от него.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Към лентата с инструменти