Как работи

 

За да използвате пълната функционалност на Много Фирми е необходимо да създадете Ваш профил от ТУК

 

AddДобавяне на фирма

Изберете “Добави фирма” от менюто. Попълнете информацията за вашия бизнес в съответните полета. Използвайте актуални и валидни данни за Вашата фирма – така потребителите ще ви намерят бързо и лесно.

Съвет: Попълнете колкото се може повече информация за фирмата Ви – адрес, карта, снимки, категории, сайт, както и подробно описание на услугите, които предлагате. Така ще направите профила си професионален и лесно откриваем. Така ще избегнете да бъдете търсени за стоки и услуги, които не предлагате.

 

add eventДобавяне на събитие

Изберете “Добави събитие” от менюто. Пред Вас ще се появят полета за попълване. Попълнете подробнo информацията за вашето събитие с актуални и валидни данни. Така потребителите ще разберат повече за организираното събитие..

Съвет: Попълнете колкото се може повече информация  – адрес, карта, дата, местоположение, тип на събитието, както и подробно описание. Можете да добавите и линк към сайт на планираното от вас събитие. Така то ще бъде добре поднесено на потребителите и ще им даде напътствия как да се включат в него.

 

Add commentОставяне на коментар

Намерете и отворете страницата на фирма, чийто услуги сте ползвали. Под описанието на съответния бизнес ще видите секцията с коментари и рейтинги. Изберете съответния брой звезди, който мислите, че дадената фирма, продукт или услуга залужава. Дайте своето мение в полето за комнтари. Така вашата оценка ще е атулана и ще помогне на поребителите на Много Фирми при своя избор на стоки или услуги.

*Рейтингът и коментара са задължителни за попълване полета.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Към лентата с инструменти