Блог

SMS маркетинг: Ползи и Идеи за малкия бизнес

0
SMS маркетинг ползи

 

В тази статия ще ви запознаем с четирите най-големи ползи на SMS маркетинга. Ще ви дадем идеи как успешно да включите този иновативен подход в маркетинг стратегията на малкия бизнес.  (още…)

28.04.2016 |

Много Фирми Ви поздравява!

0
Поздравителна картичка

Последователи на Много Фирми – ето че идват най-накрая така дългоочакваните Бъдни вечер и Коледа! Всички сме в трескава подготовка как да украсим своя дом. Коледните украшения на дома са неизменна част от Коледните и Новогодишните празници. Именно те придават тази топлота и уют на дома. Това от своя страна ни дава възможност да развихрим въображението си със семейството и приятели като това я превръща в едно от най-приятните семейни преживявания. Коледната украса би могла да бъде всякаква – от борови клонки и шишарки, до малки пищно изрисувани кълба, блещукащи лампички и свещи. Бихте могли да заложите на това тя да бъде семпла или колоритна. Важно е тя бъде украсена с желание и по ваш вкус. (още…)

21.12.2015 |

Бизнес каталог 2.0 – функционалности

0
Бизнес каталог - фирми

Както всички потребители знаят, основните възможности на един каталог включват начините за откриване на бизнеса или фирмата, която търсят – по азбучен ред, по категории, чрез тагове и местоположение. Освен гореизброените функционалности, новата версия на Много Фирми предлага още: (още…)

18.12.2015 |

Много фирми – доказателство за успех

0
най-добрият бизнес каталог в България

или Какво прави Много Фирми най-добрият фирмен каталог в България

Навярно сте попадали в Интернет на безброй фирмени каталози. Всички те са изглеждали по един и същ начин – неорганизирани, зле изглеждащи, с не добре поднесено съдържание. Опитвали сте да търсите или публикувате информация в тях и всичко е било толкова мъчително, че просто сте се отказвали.

(още…)

01.11.2015 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Към лентата с инструменти